ONZE OPLOSSINGEN

HIER ZIJN WE GOED IN

Forecasting icon 2.jpg.png

FORECASTING

Accurate forecasting geeft je controle over je organisatie door het afzetten van je ambities tegen de verwachtingen. Ondanks het grote belang van een accurate forecast blijft het voor veel bedrijven lastig om grip te krijgen op het forecastingproces. Wij helpen je om dit proces in jouw organisatie te veranderen naar een manier om de essentiële informatie te genereren die je inzicht en control geven en die in staat stellen om te anticiperen op de nabije toekomst.

#forecasting

512px-Power_bi_logo_black.jpg.png

POWER BI

Van data naar inzichten met een paar klikken. Power BI voorziet je organisatie van inzichten door middel van analyses van data uit verschillende bedrijfsapplicaties. Koppel, bewerk, en visualiseer deze data met het grootste gemak. Wij helpen je om met Power BI op elk moment over actuele, gebruiksvriendelijke en betrouwbare forecast te beschikken en deze informatie af te zetten tegen de actuals. Zodat jij de juiste beslissingen kunt nemen en tijd en geld besparen.

#powerbi

Hand shake.png

  CFO-FOR-A-DAY  (OR MORE)

Geen behoefte aan een fulltime CFO, maar wel vraagstukken die om meer vragen dan een boekhouder? Wij kunnen je helpen bij het maken van je forecast, maar ook bijvoorbeeld bij het opstarten van een goede planning & control cyclus, het inrichten en vullen van een dataroom ten behoeve van een due diligence of het opstellen van een jaarrekening. In overleg kunnen we dit als een project aanvliegen of bijvoorbeeld voor een langere periode een of meerdere dagen in de week.

#cfo

MEER WETEN?

Benieuwd wat wij voor jou en je bedrijf kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een afspraak.